„Nový klip už brzy!“ napsala zpěvačka žijící v Kanadě na svůj Facebook a pochlubila se hned několika snímky z příprav videoklipu k písni Paralelní světy. Jenže řada fanoušků si všimla výrazných podobností s klipem Heart od Gold Mariany Prachařové.

Zejména obří makety makronek (francouzská cukrovinka podobná pusinkám) v různých pastelových barvách. S těmi se nyní Lucie vyfotila, ale stejné rekvizity použila i sestra Jakuba Prachaře (34), která videoklip zveřejnila již loni 8. září. Obě blondýnky se pak také oblékly do stejné růžové barvy.

„Heart of Gold. Věc, na kterou jsem strašně pyšná i po těch měsících, co jsem to vydala. Vždycky jsem milovala americký klipy a chtěla jsem dělat věci, co u nás nejsou tak úplně běžný. Jsem ráda, že přesně takový reakce klip i singl vyvolal,“ radovala se před časem Mariana, aniž by tušila, že své originální nápady brzy opět uvidí u kolegyně.

Ovšem zatím není jasné, zda se Vondráčková skutečně inspirovala, nebo jde jen o náhodu. Případně se mohly obě dvě Češky tak trochu opičit po zahraničních interpretech, kteří u nás nejsou příliš známí. Lucie má ale ještě pár dní na to, aby v klipu udělala poslední úpravy. Objeví se tak »vypůjčené« dekorace i v sestříhané verzi?

VIDEO: Podívejte se na klip Prachařovy sestry Mariany!

Video
Video se připravuje ...

Prachařova sestra Mariana jde v bratrových stopách: Začala zpívat! Youtube.cz

 

Fotogalerie
63 fotografií