Dvojice se procházela za ruce s vnoučaty. Dědeček Jaromír držel za ruku svou vnučku a teta Lenka zase jeho vnoučka. Vnoučata měla úsměv na tváři a moc jim to spolu slušelo.


Snaží se snad herec stát „vzorným“ dědečkem, když doteď se výchově vnoučat, jak sám zmínil v rozhovoru pro týdeník Téma, moc nevěnoval? Jelikož se stal otcem velmi brzy, ani na syna kvůli hraní neměl vůbec čas. „Bylo mi 21 let, když se narodil, a já byl na vzestupu kariéry, která šla rychle sama od sebe. A David na to doplácel. Teď má sám už dvě děti, a protože jsem to neuměl s ním, tak to dodnes neumím s vnoučaty. Ale mám je strašně rád,“ říká herec.

„Jsem navíc už zase v období, že lituji toho, že jsem vnoučata nevídal tak často, jak bych si přál, a navíc si je neužil. Chybí mi některé vzpomínky na určité fáze jejich života, a to už bohužel nedohoním. Navíc si ohledně výchovy obecně myslím jako dědeček něco jiného než většina současných rodičů. Jsem taková „konzerva“. Teď mají děti neomezené možnosti, ale podle mě potřebují nějaké mantinely, aby se naučily, co je správné,“ dodal v rozhovoru Hanzlík.


Je vidět, že Jaromír myslel svá slova vážně a na vztazích s rodinou pracuje. Nejdříve se začal usmiřovat se synem Davidem. S tím dlouhou dobu nemluvil, jelikož je rozdělil kšeft. Teď spolu vycházejí dobře.

Fotogalerie
22 fotografií