Herečka a moderátorka se s manželem a dětmi vypravila do přístavního městečka Hersonissos v Řecku. Jenže místo bezstarostného polehávání a plavání ve vlnách ji čekal zážitek plný starostí a bolesti.

Evu totiž pořádně vytočilo, když si na pláži neměla kam lehnout. „Víte, co nesnáším, když jedu někam k moři, nebo někam na koupání? Že si spousta idiotů, když jde ráno na snídani, zablokuje lehátka tak, že si tam prostě hodí ručník, pak přijde až třeba za pět hodin," vztekala se na Instagramu.

Pak sice našla jediné neobsazené lehátko a snažila se uklidnit, ovšem bylo znát, že jí to pořádně hnulo žlučí. Později si ale možná vyčítala, že nejednala s chladnou hlavou. Přivodila si pak totiž nepříjemné zranění. „Tak jo, to chceš. Zlomený st na noze. A jak? Při vstávání z lehátka u moře! Darwin by měl radost," vtipkovala s nadhledem Decastelo na Facebooku.

Jenže prst jí opravdu bolel a nemohla s ním ani pořádně chodit, a tak zatímco se zbytek rodiny vyrazil znovu koupat, zůstala bezmocně sama v pokoji hotelového pokoje a společnost jí dělaly jen plyšové hračky půjčené od dětí, aby jí to tolik nebolelo.

VIDEO: Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
49 fotografií