Zapařit si s legendárními rockery ještě před velkým středečním koncertem v Letňanech, tak to je sen. Pro několik vyvolených se ale stal skutečností, jelikož agentura pořádající koncert zorganizovala i soukromou párty pouze pro V.I.P. osobnosti.

Mezi pozvanými se ocitla i šestice krásných modelek v čele s Českou Miss 2011 Jitkou Nováčkovou (26). Té přitom pozvání dala její kamarádka a kolegyně Olga Plojhar Bursíková (27). Brunetka je dcera exministra a bývalého předsedy Strany zelených Martina Bursíka (58). Objevila se po jeho boku i v pořadu 13. komnata a kromě toho si zahrála mimo jiné i ve snímcích Gangster Ka: a Ganster Ka: Afričan.

„Aneb když ti napíše Olga Plojhar, sejdete se i se Simonou Šimkovou a dalšíma krasavicema a skončíte na soukromým večírku Rolling Stones," neskrývala své nadšení někdejší moderátorka SuperStar na Instagramu Jitka a přiznala, že na akci panoval přísný zákaz fotografování! „Upozorňujeme vás, že tady nesmíte fotit, pokud byste pravidlo porušily, budete muset opustit akci a fotografie vymazat. Hezký večer,” tlumočila přísná opatření. 

Dívky si tak sice nemohly uvnitř vyfotit selfie, ale vynahradily si to alespoň před budovou a pochlubily se i na sociální síti. Kromě zmíněných dam pařily se »Stony« i modelky Denisa Terzijská Kršková, Marie Bartošová či Monika Podaná, které jsou známé především v zahraničí.  Nechyběla ani finalistka České Miss 2014 Simona Šimková.

Video
Video se připravuje ...

Mick Jagger musel do pražské nemocnice: Co se stalo? Čtenář Blesk.cz

Ta přiznala, že celá organizace proběhla bleskově a pozvání jí tak div nevyrazilo dech. „Když jsem v 19:00 v neděli po fitku lezla do postele, přišla mi zpráva. A najednou bylo všechno úplně jinak! Private party s Rolling Stones, jejich crew a holkama," radovala se hnědovláska. Tu sice také mrzel čtyřhodinový zákaz používání mobilů a focení, ale poté to brzy dohnala.

VIDEO:  Česká Miss Jitka Nováčková radí jak zhubnout a zůstat hubená!

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená! Markéta Reinischova, Petr Soukup

 

Fotogalerie
69 fotografií