Lenny v sobotu vystupovala na festivalu Aerodrome 2018 v Panenském Týnci. Nedorazila však sama, společnost jí totiž na akci dělal její noý partner Marpo. Po koncertu tak utíkala hned za ním a páreček se společně procházel po areálu, vtipkoval a házel po sobě zamilované pohledy.

Zřejmě si připadali jako v ráji a nemohlo je rozhodit ani chladné a deštivé počasí. Dcera Lenky Filipové (64) se halila v černé bundě a rapper pro změnu v černé mikině s kapucou a ohnivým nápisem na prsou. Kapucu si Marpo občas musel i natáhnout. Alespoň tak zakryl modřinu pod okem, kterou zřejmě utržil během tréninků na zápas, na který vyzval soka Rytmuse (41).

Ani rány do obličeje ho ale asi tak nebolí, když je se svou novou láskou. K citům k ní se vyznal prostřednictvím příspěvku na sociální síti. „Rád bych Vám chtěl oznámit, že jsem potkal Lenku (@lennyfilipova), se kterou teď tvořím pár," oznámil na Instagramu s tím, že to dál nebude komentovat.

Zároveň přiznal, že se mu po letech rozpadlo manželství. „Po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si jí vážím a vychováváme spolu 2 nádherný děti, který nade vše milujeme,“ vysvětloval Petřina, který dříve působil v kapele Chinaski jako bubeník.

VIDEO:  Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové!

Video
Video se připravuje ...

Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
44 fotografií