Dara v rozhovoru pro Nový Čas přiznala, že to byla ona, kdo vztah ukončil. Nelituje toho, Patrikovi přeje s novou partnerkou štěstí. Ale co je moc, je trochu příliš. „Nikdy jsem nepochybovala o tom, že se člověk může v životě zamilovat hned několikrát. Ani v případě Patrika jsem nikdy neočekávala jiný vývoj. A způsob, jakým svoji lásku prožívá, je samozřejmě jeho věc. To, že jsem ho přestala milovat a rozešla jsem se s ním, přece logicky nasvědčuje tomu, že na jeho lásku nežárlím a z celého srdce mu ji přeju celou náruč. Mě nemrzí, že opět miluje. Mrzí mě jen to, když svůj vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé v životě právě nyní,“ řekla otevřeně Dara Rolins pro slovenský Nový Čas.

Rytmus, který na sociální síti Instagram snad i dýchá, to dlouho nenechal bez odezvy. Na svém profilu zveřejnil dvě fotky s ostrým komentářem. „Vzhledem k tom, že je tu 450 tisíc lidí, kteří mě sledují, tak mám potřebu napsat, že prožívám NEJŠŤASTNĚJŠÍ OBDOBÍ, jaké jsem kdy měl,“ napsal fanouškům Rytmus. V dalším příspěvku přitvrdil. „Zameť si před svým prahem a nezahazuj energii s cizími lidmi, to je nepodstatné. Ty nežiješ jejich život a jsme tu dost krátce na to, abychom žili něco, co se nedá ovlivnit,“ dodal Rytmus.

Dara to zatím nechává bez odpovědi. S dcerou Laurou, kterou má s frontmanem Wohnoutů Matějem Homolou, si užívá prvních dnů prázdnin a těší se na společnou dovolenou, lenošení a chytání bronzu.

„Po sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nemůže nikdo divit, když řeknu, že mi to na chvíli přišlo líto. To je celé. To však neznamená, že nebudu první, která mu bude gratulovat, když Jasmínu požádá o ruku. Svatba a dítě je přece happy end, který si zaslouží každý pohádkový příběh,“ dodala na závěr. No, my se můžeme jen nechat překvapit, jak tato love story dopadne…

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
13 fotografií