V pořadu Štiky se Monika Štiková, hlava rodiny, podle některých předvedla v tom nejhorším světle. Jako uječená, sprostá, ublížená, surová matka, manželka a babička v jednom. Ač si od diváků vyslechla ostrou kritiku, nevzdává se a dál šíří své názory.

Tentokrát kývla na nabídku v online pořadu na webu Prima Ženy, kde si vytvořila soukromou poradnu pro ostatní ženy. Hned v prvním díle se pustila do tématu sexu a divačky naváděla, aby se nebály užívat si s mladšími zajíčky.

Je mi úplně u p*dele, co si myslí okolí. Ten život žijete vy. Nikdy nemáme ve vztahu žádnou záruku. Je to jenom o nás. Věk je poslední věc, kterou řešte,“ radila Štiková. „Doma chodíme s mastnou hlavou. V příšerných teplákách s vytahanou p* delí. Ale když jdeme ven, tak se vykoupeme, navoníme, oblíkneme. To je první chyba, co děláme. Chlap má v hlavě od pravěku server, že žena se mu musí líbit,“ zněla její další rada mířená na to, aby o sebe ženy dbaly.

Padl dotaz i na téma nevěra a v tom měla Monika hned jasno. „Udělala bych strašnou scénu. To by byl takový řev, že by ten barák spadnul. Pak bych se s ním asi prala. Někdy musí dostat přes držku,“ uzavřela Štiková, která svého manžela Michala Štiku v reality show Štiky nejednou zmlátila.

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Bez hádek se neobejde u Štik ani vaření: Kdo to zkazil a proč? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Dohra hádky Moniky s Ornellou! FTV Prima