Už je jasné, že ve StarDance své boky rozvlní olympijský vítěz David Svoboda. A vytěžit z něj co nejvíc se pokusí tanečnice Veronika Lálová, která k loňskému vítězství dovedla herce Zdeňka Piškulu.

Překvapením pro mnohé bude i moderátorka zpravodajství ČT Daniela Písařovicová (39). Bude to o to zajímavější, že je velká stydlínka a vidět ji v krátké sukni je téměř zázrak. "Ve skříni mi převládají kalhoty a tmavé barvy," netají se půvabná brunetka. S tím na parketě neobstojí, protože podle posledních ročníků byly tanečnice dost odhalené a ukázaly nejenom své nohy, ale i zadečky.

Tu po parketu provede tanečník Michal Mládek. Ten si pochvaloval to, že dostal vysokou partnerku. Písařovicová totiž měří 182 centimetrů a za svým tanečním partnerem tak zaostává jen o kousek. Podle Mládka je ovšem výhodou, když k sobě tanečníci výškou sedí. 

Bojovat o krále nebo královnu tanečního parketu by podle zdroje měla Daniela Šinkorová, Jiří Dvořák nebo Monika Bagárová.

VIDEO: Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva