Nádor tlustého střeva jí sice lékaři vyoperovali, ovšem po zákroku prožívala herečka muka. „Jsem přinucena kvůli bolestem ležet, tak se hodně dívám na televizi,“ prozradila před časem pro Aha! hvězda Chalupářů, o níž v těžkých časech pečoval s láskou manžel Jiří (80).

„Beru na ty bolesti prášky, které mi pomáhají,“ doplnila Vránová, která si také břicho po operaci mazala různými mastičkami. Přesto ale neztrácela naději a optimismus. „Cítím, že se uzdravím, že to bude dobré,“ věřila.

Bohužel netušila, že její organismus už je po boji s rakovinou přespříliš oslabený. Místo uzdravení tak naopak chřadla a problémy se jen rojily. Minulý týden pak musela být urychleně převezena do nemocnice kvůli potížím s ledvinami. Právě ty představitelce Aničky Čihákové z Chalupářů selhaly a ona zemřela.

V srdcích diváků ale bude žít dál díky rolím v seriálech F. L. Věk, My všichni školou povinní či v již zmíněných Chalupářích, kteří se již brzy opět vrací na obrazovky. Reprízovat je bude od 24. června Česká televize každou neděli v hlavním vysílacím čase, vždy dva díly po sobě.

VIDEO: Zemřela Gabriela Vránová (†78): Jak vzpomínala na Menšíka? Pil všechno, co teklo!

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Gabriela Vránová (†78): Jak vzpomínala na Menšíka? Pil všechno, co teklo! Petr Macek, Petr Soukup

 

Fotogalerie
25 fotografií