„Podpora, láska, důvěra, úcta, krása, upřímnost a všechny ty nádherné momenty s tebou! Jde z tebe prostě neskutečná energie, a ty oči. Jsem prostě zamilovaný. Jsi prostě úžasná!“ rozplýval se nedávno nad Slovenkou na Instagramu Borkovec a sdílel hned několik společných fotek s ní.

Není divu, že si začali lidé myslet, že soutěžící si s o 19 let starší porotkyní něco začal. Podle ní je to ale přece jen trochu jinak. „My jsme se skamarádili, jsem jeho velký fanoušek. Je pro mne typ designového hlasu. Ten se mi na Petrovi vždycky líbil a myslím, že od začátku mi na něm nějakým způsobem záleželo, protože měl ty problémy, které měl," rozpovídala se pro web Pluska.sk Knechtová.

Ta měla kvůli vzájemným sympatiím Petra v soutěži dokonce ochraňovat a pomáhat mu. „Protože jsem byla v porotě jediná žena, tak jsem se toho ujala a vytvořili jsme si opravdu pěkný vztah,“ vysvětlila s tím, že i ostatní porotci v něm prý viděli velký potenciál.

VIDEO: Borkovec se nejdřív v SuperStar zrovna nepředvedl. Opil se do němoty a propásl nástup!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Soutěžící se opil do němoty! TV Nova

Z její strany ale rozhodně žádná pověstná jiskra nepřeskočila. „Beru to všechno na bázi kamarádství. Nevylučuji, že bychom v budoucnosti vyzkoušeli nějakou spolupráci. Uvidíme, jak se to všechno vyvine. Teď mám svých aktivit dost," tvrdila Katarína. Přesto se z jejích slov zdá, že Borkovce si skutečně oblíbila. „On je skvělý, jsme v kontaktu i po SuperStar,“ potvrdila.

Brunetka, která nazpívala například hit Môj Bože z filmu Bathory, se dokonce nechala slyšet, že o vztahy vlastně ani moc nestojí. „Myslím si, že já nejsem typ pro jakéhokoliv muže a už vůbec ne na svatbu. Hudba je prostě celibát,“ dodala pro Pluska.sk tajemně.

Možná ale časem změní názor a její přátelství s mladíkem přeroste i v lásku. Případně může jít jen o zastírací manévry podobně jako v případě moderátorky SuperStar Jasminy Alagič (28), která se ještě nedávno dušovala, že mezi ní a Rytmusem (41) jde jen o přátelství. Pak ale přestali tajit lásku a teď je z nich oficiální pár.

VIDEO: Takhle Jasmina mlžila o lásce k rappperovi!

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
40 fotografií