Prachařová na svém Instagramu zveřejnila snímek dcerky Mii, ale rozhodla se jí opět zamaskovat obličej, aby nikdo neviděl, jak vlastně vypadá. Obličej holčičky tak zakryla černá čmáranice ve tvaru srdíčka. „Konec biomatky… když furt kňourá,“ okomentovala vtipně změny ve výchově.

Zatímco dřív se prý snažila, aby Mia jedla jen zdravé věci, teď už jí došly síly, jelikož dívence začaly růst zoubky. Dovolila jí tak první lízátko a navíc ji dala do chodítka. Jenže ani jedno z toho se řadě jiných matek ani trochu nepozdává. „Mně přijde smutný rvát tak malým dětem chodítka a sladkosti, jen aby měla matka klid,“ napsala jedna z nich do komentářů. 

Další dámy začaly vysvětlovat, že chodítka mohou dětem poškodit záda. V některých zemích už byla proto dokonce zakázána. „To vám vaše děti poděkují, až budou mít problémy s kyčlema a zádama. Mluvím z vlastní zkušenosti, jako malá jsem furt drandila v chodítku a teď mám kyčle jak důchodce. Dle ortopedů je to z chodítka,“ varovala dokonce jedna paní.

Konec biomatky... kdyz furt knoura...#zuby #lizatko #choditko #sezertemevsichni #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova),Čen 17, 2018 v 7:03 PDT

 

Někomu ale zase pro změnu vadilo, že manželka Jakuba Prachaře (34) dcerku zamaskovala. „Takhle zamalovat fotku svého dítěte může jenom p**a,“ opřel se do ní kdosi. „Když nechcete ukázat Miu, tak ji nefoťte. Toto je hrůza, ta černá čmáranice na obličeji,“ vrtěli nad tím hlavou další lidé.

Ovšem na druhou stranu někteří lidé chodítka obhajovali a Agátu se jali bránit. „Každý ať si vychovává své děti, jak uzná za vhodné,“ shodovali se někteří a dokonce padl i názor, že fotku zveřejnila dcera Veroniky Žilkové (56) schválně a teď se jen baví nad tím, jakou hádku rozpoutala. Ostatně modelka skutečně smršť negativních ohlasů čekala už dopředu, jelikož ke snímku dopsala i vzkaz: „Sežerte mě všichni!“

VIDEO: Agáta Prachařová: Do plavek už nepůjdu! Kritiku jsem obrečela!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Do plavek už nepůjdu! Kritiku jsem obrečela! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
47 fotografií