Jako první dostal roli v pokračování filmových Kameňáků Krampol. Jelikož bude ale přes léto neustále na place, nechtěl nechávat manželku samotnou doma v rozpařeném centru Prahy. Navíc s vědomím, že samota už ji dostala na dno, když začala kombinovat alkohol a léky na bolest a skončila kvůli tomu na psychiatrii.

Proto jí zařídil také menší roličku. „Budu dělat komparz v šestnáctidílném televizním seriálu Kameňákov, který bude jakousi obdobou filmových Kameňáků,“ prozradila pro Aha! nadšená Hanka, kterou příležitost potěšila. „Jsem moc ráda, že mi to takhle Jirka zařídil. To byl dobrý nápad. Na natáčení se vážně těším,“ přiznala.

VIDEO: Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie: To byl mejdan! Krampol se Sobotou to…
115 fotografií

V seriálu se navíc objeví ještě další člen jejich rodiny – fenka yorkshirského teriéra Žanetka. „Nemohli bychom ji s Jirkou nechat celé dny samotnou doma,“ objasnila pravý důvod Krampolová, která ale kvůli natáčení bude muset oželet dovolenou u moře, na kterou je zvyklá s mužem roky jezdit. „Ale tak pojedeme potom. Dáme si to moře vzájemně k narozeninám,“ netrápí to bývalou učitelku ve školce.

Ta spolu s Jiřím oslavila jejich narozeniny již v úterý večer v pražském Rudolfinu. Oba si večer s přáteli užili, ovšem v pití alkoholu se mírnili, jelikož hned druhý den ráno odjížděli na natáčení právě zmíněného Kameňákova. Režie seriálu o 16 hodinových dílech se chopil Ján Novák (51), který už měl na starosti Kameňák 4. „Bude to pořádná nálož!“ slibuje už nyní producent Pavel Pásek (51).

VIDEO: 80. narozeniny Jiřího Krampola: Litry rumu! Žádná snobárna!

Video
Video se připravuje ...

80. narozeniny Jiřího Krampola: Litry rumu! Žádná snobárna! Aleš Brunclík, Hana Höschlová

 

Fotogalerie
45 fotografií