Řecký bůh Slováček a jeho otrokyně Gelemová. Takové srovnání si vysloužila fotka, kterou zinscenovala malířka a zveřejnila na sociální síti. Felix v plavkách, ponožkách v teniskách hrdě stojí u bazénu a před ním klečí Lucie a zbožně k němu vzhlíží.

Když jsem to viděla, okamžitě jsem psala bráchovi, zda to viděl. Samozřejmě že viděl, tohle fakt nešlo přehlédnout. Vyměnili jsme si několik zpráv, ale tátovi nemá odvahu ani jeden z nás zavolat a zeptat se ho proč. Je to naprosto šílené a ještě teď se třesu vzteky. Ani jeden nechápeme, co se to děje a kam to půjde dál,“ svěřila se Blesk.cz Anička Slováčková.

S bráchou a jeho rodinou jedu společně do Turecka na dovolenou, tak snad abychom udělali parodii,“ dodala se smíchem muzikálová herečka, která nechyběla na akci v Tančící kuchyni, kde se připravovalo tříchodové menu z potravinových přebytků, které známý řetězec denně daruje potravinovým bankám.

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

„Kdybych se nevěnovala hraní a zpívání, živila bych se vařením. Je to můj velký koníček a jednou bych chtěla mít pořad o vaření,“ netají se Anička. Však i její máma Dagmar Patrasová je vyhlášená kuchařka.

VIDEO: Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií