Luděk Sobota sice také nedávno slavil své 75. narozeniny ve velkém, pořádně to ale rozjel až na mejdanu kamaráda Jiřího Krampola (79), který už dopředu oslavoval jubilejní 80, kterou dovrší letos v červenci. 

Známý komik kolegovi ze Semaforu popřál a pořádně pak zapil jeho zdraví. Sklenky bílého vína v něm během večera rychle mizely a Sobotu uvolnily natolik, že si nemohl pomoci, aby laškoval s přítomnými dámami. 

A vůbec mu přitom zřejmě nevadilo, že byl na oslavě s vlastní manželkou Adrienou (56). Byla to nakonec právě ona, kdo se o něj musel postarat. Při odchodu ho raději podpírala spolu s podnikatelem, který na oslavu přinesl třílitrovou lahev rumu. Společně se snažili, aby Luděk náhodou v podroušeném stavu neklopýtl. Pomohli mu i s oblékáním saka a usadili ho do taxíku.

VIDEO: Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie: To byl mejdan! Krampol se Sobotou to…
115 fotografií

Podobnou asistenci při odchodu potřeboval ostatně i samotný oslavenec Krampol s manželkou Hanou (57), která také slavila narozeniny, a tak se během večera neostýchala sáhnout po sklence alkoholu. I přesto, že se kvůli kombinování alkoholu a prášků musela ještě před rokem léčit na psychiatrii.

VIDEO: Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast!

Video
Video se připravuje ...

Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast! Blesk

Když pak manželská dvojice z pražského Café Rudolfinum odcházela, musela si přátelům říci o pomoc. Hanku z jedné strany podpíral boxer Rosťa Osička (61) a z druhé strany pak člen Walda Gangu. Herce pak jistil nejen amatérský malíř, od nějž dostal krásný obraz, ale i bývalá ministryně zdravotnictví Marie Součková (64).

V jejich případě to ale nebylo kvůli pití, naopak manželé se drželi zpátky, jelikož věděli, že druhý den je čeká natáčení od brzkých ranních hodin. Jenže vysoké schody by sami nesešli kvůli problémům se zdravím. Jiřího už delší dobu bolí koleno, ale operaci se vyhýbá, jeho choť se pak potýká s následky zranění poté, co před časem upadla ze schodů a měla zlomené koleno.

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
110 fotografií