Hanka, která se v minulosti kvůli kombinování alkoholu a léků léčila na psychiatrii, by si přála na společné oslavě s manželem vypadat báječně. „Chci být krásná, protože slavíme v úterý oba. Chci oslavence Jirku reprezentovat a vypadat skvěle taky proto, že má přijít i Jirkova třetí manželka Marta,“ objasnila pro Aha! blondýnka.

Ta byla podle svých slov s Krampolem domluvená, že spolu půjdou nakupovat a nějaký vhodný oděv pro ni vyberou. „Mám jasnou představu, co si chci koupit, a potřebuju, aby mně to schválil,“ doplnila. Jenže pak šel Jiří na akci dámských kabelek a trochu se tam pozapomněl. Domů přišel až v pět hodin ráno!

VIDEO: Krampol na stejné akci s kabelkami také pozval na své narozeniny Dádu Patrasovou

Video
Video se připravuje ...

Krampol žehlí Slováčkův přešlap: Felixi, koukej, jak se máš chovat k Dádě! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

„Takže celej den prospal, protože mu nebylo dobře, a já nemám šaty ani boty. Nemám co na sebe, protože Jirka prohýřil noc,“ postěžovala si Krampolová, která tak musela nakupování přesunout na pondělí. „Jirka má teď samé akce, kšefty, natáčení, práci. Snad si na mne ale čas udělá,“ doufala bývalá učitelka ve školce.

Dárek pro manžela ale řešit vůbec nemusí. „Dohodli jsme se, že si dáme dovolenou. Tentokrát ovšem až po prázdninách,“ vysvětlovala s tím, že Jiří bude totiž celé léto točit šestnáctidílný seriál Kameňákov, vycházejícím ze všech filmových Kameňáků.

„Ta jeho role je docela velká, jsem ráda, že ji má, a tak mi nezbývá nic jiného, než se smířit s tím, že se budu v létě pařit v centru Prahy,“ povzdechla si Hanka. „A můžu vám říct, že to je hrozné. Máme byt v centru bez balkonu, v noci jsou všechny podniky otevřené a nedá se vůbec spát.“

Na druhou stranu si už Krampolová prý nemusí dělat starosti kvůli svému zdraví. I když byla přesně před rokem zavřená na psychiatrické klinice, tři čtvrtě roku pak sekala latinu a alkoholu se ani nedotkla. Teď už se mu ale nevyhýbá. „Já se už můžu napít. Nemám to zakázané,“ přesvědčovala Hanka a držela přitom v ruce mojito s bílým rumem. „Už vím, že nesmím míchat alkohol a prášky,“ dodala.

VIDEO: Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast!

Video
Video se připravuje ...

Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast! Blesk

 

Fotogalerie
46 fotografií