Basiková o rozvodu promluvila pro časopis Téma. Zprvu se však otevřít zdráhala. "Nechci o tom mluvit, domluvili jsme se s Petrem, že se nebudeme k ničemu vyjadřovat," váhala s odpovědí na otázku ohledně rozvodu s otcem syna Theodora. 

Nakonec se ale rozpovídala. "Manželství jako instituce začíná být vývojem doby a společnosti přežitek. Skláním se před každým, komu manželství vydrželo třicet, padesát, šedesát let. Nemůžete jít pořád spolu, stejně rychle a stejně jednotně. Člověk dospívá, mění se, vyvíjí a možná se i stává náročnější," myslí si totiž zpěvačka.

Co se stalo osudným tomu jejímu vztahu? "Někdy se vztah dostane do určitého bodu, kdy se ukáže, že už nemá perspektivu, ale to ještě neznamená, že je tam nějaká nenávist nebo zloba. Je dobré vychytat pro rozvod ten správný moment," říká.

A svou roli v tom prý sehrál i věkový rozdíl, na který ona sama upozorňovala. "Petr to nerad slyšel, připadalo mu, že ten konec nějakým způsobem, přivolávám. Nemyslela jsem to zle, ale asi jsem to fakt neměla říkat. Vlastně jsem tím náš vztah už na začátku nějak znehodnotila," dodala Basiková pro Téma.

VIDEO: A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video
Video se připravuje ...

A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové Blesk TV

Fotogalerie
23 fotografií