Monika Štiková se stala patronkou soutěže Batis Nej sestřička 2018 na jejich soustředění na zámku Dětenice a mezi finalistky vtrhla jako uragán. Ke zdravotním sestrám má Štiková velmi blízko, vděčí jim totiž za svůj život.

Doktoři nesou velkou tíhu léčení a uzdravení, ale sestry jsou lidé, kteří vám pomohou. Já jsem opravdu byla na tom kolikrát hodně špatně. Při porodu Ornellky mi selhávaly veškeré orgány a začala jsem se zavodňovat. Byla jsem tři dny na JIPce a čekalo se, jestli přežiju. A tady právě mi hodně pomáhaly sestry a táhly mě do života. Ale Ornella je kus ženské a při tom porodu jsem jí předala spoustu energie, kterou teď využívá,“ svěřila se Štiková se svými těžkými chvílemi, které ji potkaly.

Vzpomínky ale hodila brzy za hlavu a večer to na následné party rozjela ve velkém. Byla středem pozornosti, což si náležitě užívala. V kožené minisukni vylezla na židli a na místní biřice a katovy pomocníky vyšpulila zadek. Ti jí s chutí naplácali koženým bičíkem. „Smrdí, buď je to Chanel, nebo síra,“ křičeli na ni a drhli ji kartáčem.  

Jeden z nohsledů si ji pak přehodil přes rameno, takže Monika ukázala i to, co nechtěla, a odnesl ji do klece, kde ji zavřel. Monika řvala jako tur, když ji ohrožovaly plameny ohně. „Nečekala jsem, že ten oheň bude tak horký,“ křičela Monika jako smyslů zbavená. O zábavu měli hosté krčmy v Dětenicích rozhodně postaráno.

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Video
Video se připravuje ...

Překvapený muž Štikové (45): Manželku objevil nahou na benzince! Řekl, proč se svlékla. Tereza Kuhnelová, redakce Blesk, FTV Prima

 

Fotogalerie
43 fotografií