Potetovaná kráska na svém Instagramu ukázala neuvěřitelnou proměnu. Vedle sebe přiložila dvě své fotky, které od sebe dělí devět let. Na snímku z roku 2009 vážila Kamu 92 kg, neměla potetované ruce, ale hlavně byla celá v černé.

Dnes váží 59 kilogramů a vypadá úchvatně. Když prosila partnera, aby její současnou podobu zachytil, řekla prý: „Robi, vyfoť mě prosím tak, aby to vypadalo, že sedím vedle ní." Sama už tak své staré já sotva poznala. „Jo, vedle NÍ! Řekla jsem bezhlavě. Nejdřív jsme se tomu zasmáli, ale pak mi došlo, že není od pravdy daleko," nechala se slyšet Kamila.

„Protože tahle paní (bylo mi 19!) se do černý nejen oblíkala, ona tak všechno i viděla, myslela si, že je cool pít drahou vodu v plastu a už vůbec neřešila svoje zdraví," vysvětlovala autorka Nejbarevnější kuchařky s tím, že to už je dávno minulost. „Pak si to naštěstí uvědomila, shodila svý vole, začala koukat na svět v pestrých barvách a žít. Pořádně žít."

Rundusová dnes pracuje na další knížce a za kulinářskou inspirací cestuje po celém světě. Svůj úspěch přičítá ale právě změně svého vzhledu. „Nejde totiž ani tak o shozená kila, jako o vlastní pocit. Protože přesně tak, jak se cítíme uvnitř, tak vyzařujeme navenek," objasnila kuchařská star, která by ráda k zdravějšímu životnímu stylu motivovala i své příznivce.

„Pokud se cítíte v kukle a chcete vykvést v motýla, začněte teď," vyzvala na Instagramu s tím, že nemusí jít jen o nadváhu, ale i o vztah či práci. Nemusí jít o nadváhu, ale třeba nešťastnou práci nebo vztah. „Sundejte černý brejle a vyhněte se NE," dodala.

VIDEO: Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život?

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
47 fotografií