Když Monika přišla s nápadem, že by chtěla nafotit akty, Ornella se na to moc nadšeně netvářila. „Bude to ostuda pro celou rodinu,“ prohlašovala pro Blesk. Přesto nakonec svolila s tím, že se nechá zvěčnit ve stejné póze jako matka. 

Vzápětí po zveřejnění snímků ale na svém Instagramu na mámu zaútočila tak, že ukázala její nahou fotku bez úprav a cenzury a srovnávala ji se vzpomínkami na své dětství.  „Nechápu, kam se poděla ta suprová máma z dětství... Pořád to nemůžu pochopit,“ připsala Koktová smutně.

VIDEO: Co jste ve Štikách neviděli? Monika popsala svou vaginu!

Video
Video se připravuje ...

Co jste ve Štikách neviděli? Monika popsala svou vaginu! Mám ji mladou! FTV Prima

Vzápětí se rozhodla nepříliš lichotivou fotku Štikové smazat, svůj povzdech ale nechala beze změny. „Prostě takhle svou mámu nikdo vidět přece nechce,“ podotkla pro Extra.cz s tím, že se její matka za poslední roky velmi změnila. Dříve prý jí a její sestře Charlotte vštěpovala, aby byly slušné. „Teď mi naopak říká, že jsem děsně konzervativní a nudná… Jen proto, že se straním estrád,“ litovala Koktová.

Aby Monika nezůstala pozadu, i ona přiznala, že ji dcera zklamala. „Mně lidé píšou pochvalné vzkazy, jak na svůj věk vypadám, a ji to nenechalo chladnou. Ona kdyby byla na koni, tak to neudělá,“ zareagovala pro Extra rázná blondýna a postavu své dcery u toho zrovna moc nevychválila. „Je to nechutné a je to hanebnost. Já nemám dceru. A dcera nemá matku,“ dodala dokonce rozezleně Štiková.

VIDEO: Co uvidíte ve Štikách? Charlotta se snaží prorazit zpěvem! Jak dopadne na castingu?

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Charlotta se snaží prorazit zpěvem! Jak dopadne na castingu? FTV Prima

Fotogalerie
82 fotografií