Zatímco Monika s dcerou Ornellou Koktovou (25) se nechaly v Evině rouše nafotit ve stejných pózách, hlava rodiny Michal nic netušil. Vše zjistil, až když si na benzinové pumpě koupil noviny. Pohled na ně ho naprosto šokoval. „Koupím Blesk a tam moje žena nahá!“ nechápal podnikatel a taxikář.

Ten se o postavě manželky vyjádřil dost pochvalně. „Vypadá tam fantasticky, to musím uznat. Nevím, jestli to odpovídá skutečnosti, dlouho jsem ji takhle neviděl,“ přiznal ale.

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Ještě nedávno to přitom mezi nimi vypadalo na smíření. Dvojice byla spolu na Prvního máje viděna při něžnostech a polibcích a Monika pak prozradila, že návrat k manželovi je stále ve hře. „My máme nějaké datum, kde si řekneme, jak to bude dál. Já dělám všechno pro to, abychom byli spolu. A myslím, že on taky,“ tvrdila ještě začátkem května v živém vysílání Blesku.

Michal ale všechno vidí jinak a nic už slepovat nehodlá. „Začal jsem už několik nových vztahů, ale ona mi je vždycky okamžitě rozvrátila,“ prozradil Blesku s tím, že i nahé fotky jsou prý způsobem, jak chce blondýnka docílit toho, aby žárlil. Dalším důvodem je prý lov mladších milenců. „V jednom kuse myslí na sex a chce balit koloušky. Proto na focení kývla,“ myslí si Štika, který se prý s Monikou už raději ani nestýká.

Druhý důvod fotek ostatně jeho bývalka v podstatě potvrdila, když se chlubila: „Mám mladého hokejistu. Je mu dvaadvacet let a myslím, že právě on ocení krásu této fotky. Dám mu ji jako dárek!“

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk


 

Fotogalerie
47 fotografií