Právě nám dorazila aktuální informace, že pan Postránecký bohužel nedorazí. Je nám to líto, ale důvody jistě chápete,“ vzkázala Blesk.cz mluvčí TV Prima Gabriela Semová. Takové společenské akce jsou plánované dlouho dopředu a tak Postránecký přislíbil svou účast už před časem. Jeho aktuální zdravotní stav však situaci nečekaně změnil.

Za nemocného herce zaskočí botanik Václav Větvička a štáb Receptáře. Kutilský pořad Receptář Prima nápadů Václav Postránecký moderuje.

A na televizní obrazovce se objevil i v neděli. Postránecký byl však velmi pohublý, na obličeji se mu náhle zjevily vrásky a bylo na něm znát, že mu zdraví neslouží.

Přesnou diagnózu svého onemocnění herec neuvedl, ovšem podotkl, že musí bojovat. Vážení a milí, v životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu,“ přiznal v jeho prohlášení o svém zdravotním stavu.  

Před několika týdny navíc podstoupil vážnou operaci břicha. Jen co ho ale propustili z nemocnice, vrátil se na divadelní prkna a plnil své pracovní závazky.

VIDEO: Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu Tereza Kühnelová


Fotogalerie
18 fotografií