Dominik Hašek se po skončení kariéry brankáře vrhl na podnikání. Začal vyrábět energetický drink a kombinovat ho se snídaněmi. Jeho jídla a styling by zřejmě v momentálně populárních bistrech neuspěly, ale Dominikovi je to jedno, protože jemu jde o zákazníky, kteří stejně jako on, milují obyčejné snídaně.

Tzn. utopence, tukový rohlík namazaný máslem a marmeládou, tlusté párky, chleba s vajíčkem, krupicovou kaši... No prostě všechno to, co za jeho mládí bylo dostupné a oblíbené. Takové retro v dnešní době. Žádné avokádo a zastřené vejce na semínkovém chlebu, nebo chia semínka v řeckém jogurtu.

"Již 1020krát Vás každé ráno zdravíme Snídaní se Smartym a jsme velmi hrdí, že se nám to daří bez jediného přerušení. Práce nám však přibývá a především v nejbližší době budeme i měnit design a složení Smarty Black a Smarty White. A to jsou důvody, proč tento výjimečný příběh v červnu ukončíme. Pište nám nápady, který z těch 30 červnových dnů považujete za nejvhodnější pro poslední a proč. Jedná se o snídaně v rozpětí od 1.6-30.6. a v pořadí jsou to 1021. až 1051. snídaně se Smartym. Těšíme se! A nápad-příběh, který příp. použijeme, tak odměníme Dominikovým pozváním na Snídani se Smartym," oznámil svým fanouškům Hašek.

Dominátor, který do byznysu musí sypat měsíčně 200 tisíc ze svého jistě brzy něco vymyslí, aby jeho příznivci nepřišli o "fantasy" recepty zkombinované s energetickým drinkem.

VIDEO: Legenda Hašek otevřeně o svém podnikání: Přišel jsem o 80 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Legenda Hašek otevřeně o svém podnikání: Přišel jsem o 80 milionů! DIGI Sport

Fotogalerie
30 fotografií