„Poznali jsme se v době, kdy byl Roman ještě ženatý s manželkou Terezou. Bylo to těžké období,“ přiznala v rozhovoru pro iDnes.cz muzikálová herečka s tím, že je ráda, že je to už za nimi. Zpočátku to ale mezi ní a Romanem nevypadalo zrovna na žhavou lásku a v podstatě ani na přátelství. Byli pouze kolegové, kteří se spolu objevovali v muzikálu Mamma Mia.

„My jsme se moc extra v divadle nebavili. On měl ještě tu kauzu kolem manželství, takže se s námi vůbec nebavil. V podstatě se odstřihl a my jsme se báli s ním bavit,“ prozradila Petra a narážela tím na to, že Vojtek v březnu 2015 opustil manželku Terezu, která tehdy byla v 9. měsíci těhotenství. „Nechtěli jsme ho dráždit, protože se bál, že budeme vyzvídat, šťourat do toho, což jsme samozřejmě všichni respektovali,“ líčí Vraspírová.

„Začali jsme si rozumět až skoro po roce, co jsme spolu pracovali,“ odhalila. Pověstná jiskra mezi nimi nakonec ale přelétla úplně jinde než v divadle. „Pak jsme se jednou náhodou potkali v Plzni a tam jsme se začali bavit. Roman natáčel pod mým oknem, kde jsem v Plzni bydlela,“ popisovala blondýnka, kterou divadelní diváci v Plzni mohli vídat v muzikálu Bonnie a Clyde.

„Začali jsme si povídat o knížkách, které čteme o duchovnu, a to mě velmi zaujalo. Netušila jsem totiž, že jde tímto směrem. Měli jsme podobné názory, hodnoty a stejnou životní cestu,“ uvedla pro iDnes.cz. Nějakou dobu se lásku snažili tajit, na začátku roku 2016 se pak začali společně objevovat i oficiálně.

„Naše duše se spojily. Já totiž vím a cítím, že jsem našla svou spřízněnou duši,“ dodala šťastně. Svatbu by dvojice časem chtěla, zatím na to ale nespěchají. 

VIDEO: V muzikálu Mamma Mia hraje Roman své partnerce jednoho z možných tatínků!

Video
Video se připravuje ...

Milenka Vojtka Petra Vraspírová: Roman mi hraje tatínka! David Turek, Petr Soukup

 

Fotogalerie
36 fotografií