Bára už vystřídala spoustu účesů i barev, pamatujeme si ji jako zrzku i brunetu. Poslední roky jsme si u ní ale zvykli na světlou blond. Ovšem tomu teď asi odzvonilo. Zpěvačka se teď totiž vyhýbá kadeřníkům.

„Já to teď nechávám být. Takže budu klidně šedivá. Já mám šedivé vlasy už od třiceti let a teď už to nechám na pokoji a nebudu to vůbec řešit,“ prozradila pro Super.cz s tím, že nedávno sice potřebovala ostříhat, zvládla to ale vlastními silami.

Toho, že by se stříbrem ve vlasech mohla působit starší, se ani trochu nebojí. „Šedivé vlasy jsou teď hodně trendy. Tak pokud v tom nebudu vypadat blbě, tak proč bych je nemohla mít,“ míní představitelka muzikálové Johanky z Arku, která chce působit přirozeně.

Rezignovala ale dokonce i na péči o tělo. I když ji dříve hodně zajímaly hubnoucí procedury a různá cvičení, poslední dobou šlo vše stranou. „Nějaké kolísání váhy neřeším. Teď na to nebyl vůbec čas, ale nějak to nepotřebuju. Až uvidím, že je třeba se zase rozhýbat, tak budu někam chodit,“ dodala pro Super.cz Basiková s tím, že nedrží ani žádnou speciální krabičkovou dietu.

Souvisí její radikální změna životního stylu a vzhledu snad s tím, že jí nedávno podle všeho krachlo třetí manželství? S o patnáct let mladším produkčním Polákem, kterého si brala před deseti lety na hradě Bouzov, se totiž měla rozvést. Zpěvačka se však v tomto směru obrnila neproniknutelnou hradbou mlčení. „Nechci se k tomu vůbec nějak vyjadřovat,“ řekla před časem Blesku.

VIDEO: A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové.

Video
Video se připravuje ...

A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové. Blesk TV

 

Fotogalerie
43 fotografií