Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co uniklo ze »zakázané« oslavy Slováčka (75): Nečekaní hosté i nejbližší bez pozvánky!

/
  • Video se připravuje ...
    30. května 2018 ● 12:48

    Děti Felixe Slováčka udělaly tátovi obrovskou radost. Všichny tři, tedy nejstarší dcera René (40), syn Felix Slováček mladší (34) a dcera Anna Slováčková (22), přišli tátovi poblahopřát k jeho 75. narozeninám na jeho koncert. Mladší děti mu dokonce zazpívaly a na oslavě nechyběl ani jeho bratr, bývalý pilot Jaroslav. Saxofonistovi pevné zdraví ale popřál také bývalý milenec Ivety Bartošové Domenico Martucci, který se ukázal s novou a mladou přítelkyní.

  • 1.

    Felixova rodina pohromadě

    Kromě manželky Dády Patrasové nevynechal koncert téměř nikdo z hudebníkovy rodiny. Nejen, že mu děti, Felix Slováček mladší (34) a Anička Slováčková (22), zazpívaly během večera a Felix tátovi na jeho přání koncert dirigoval, popřát mu přišli i ostatní členové. Pochopitelně i partnerka mladšího Felixe Michaela Zemánková. Za tátou přišla jeho nejstarší dcera René (40). A nechyběl ani Slováčkův bratr, bývalý pilot Jaroslav.

    Manželka Dáda Patrasová jako jediná pozvánku nedostala. "O koncertu vím jen z Blesku," řekla nám před pár dny. A to Felix sliboval, že ji pozve. Ostatně, na oslavě se neobjevila řada dalších Felixových známých a zákaz vstupu platil i pro drtivou většinu médií.

    Bratr Felixe Slováčka, přítelkyně Lucie Gelemová a dcera Felixe Slováčka (první vpravo)
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Přítelkyně Gelemová vyvedla krásnou sestru

    I přítelkyně oslavence Lucie Gelemová, která na narozeninový koncert zvala hosty, přivedla část své rodiny. Vyvedla svou mladší sestru, kterou doprovodil její přítel. Ti dva se sladili do černobílé klasiky, partner doplnil outfit vestičkou. Během večera dávala Lucie najevo svou lásku ke své sestřičce. A nutno podotkout, že geny nezapřou, jsou si velmi podobné. A ač se Gelemová vedle svého partnera ráda nechává fotit a objevuje se ve společnosti, tentokrát udělala výjimku a na konocert dala novinářům zákaz.

    Lucie Gelemová se svou sestrou
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Domenico Martucci s pár kilo navíc a přítelkyní

    S novou vizáží se na koncertě ukázal také italský hrabě Domenico Martucci. Ten se pochlubil svou mladou, půvabnou blonďatou přítelkyni. Bývalý milenec zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) za poslední dobu, co se neukazoval na veřejnosti, krapet přibral a ostříhal si své kudrliny. Na první pohled tak nebyl k poznání.

    Domenico Martucci s přítelkyní
    Autor: Martin Hykl

  • 4.

    Karel Vágner zazpíval a odletěl

    Mezi hosty byl i skladatel Karel Vágner s manželkou Katinou. Ti měli ten večer pěkně na pilno. S nadšením zhlédli narozeninový koncert Felixe Slováčka, Vágner vystoupil, a jen co oslavy skončily, se ženou pospíchali domů. Tam čapli sbalené kufry a pospíchali na letiště. Druhý den v osm ráno už byli na řeckém ostrově Kréta, kde se jim v pátek žení syn Josef Vágner. 

    Karel Vágner s manželkou
    Autor: Martin Hykl

  • 5.

    Milan Drobný jako jediný v džínách

    Zpěvák Milan Drobný, který dorazil i se svou manželkou Danou, přišel na oslavu v lehké letní košili a džínách. V zákulisí se sice převlékl do smokingu, ale jen co koncert skončil, kvůli nesnesitelnému vedru se zase rychle oblékl do džínsů a košile. A právě tak ho fotografové nafotili na závěrečné děkovačce a mezi ostatními, kteří byli v oblecích, zůstal jako jediný v neformálním oblečení.

    Milan Drobný s manželkou Danou
    Autor: profimedia.cz

    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

bibs_7: "geny nezapřou, Gelemová se sestrou jsou si velmi podobné" .... čili taky běhna?

(01. 06. 2018 00:45)

ad-ga: z jiného článku o dívkaři Slováčkovi, v českém jazyku je slovo ***ř nebo máme obohacený slovník?

(31. 05. 2018 11:20)

xoxo: Pulec slavi? Dedkovi zvoni hrana, ale at si uziva. Uz to neni plnohodnotny mejdan, ale co uz...Jen ta sestava se nejak nevyvedla. Taky kdo by se chtel vyskytovat vedle tehle looseru. Meli si to udelat nekde v hospode, zazpivat si, vykropit se za dedkovy prasule se a tahnout zase do zapomneni.

(30. 05. 2018 21:09)

Jamajka:  Paní Dáda o nic nepřišla.A Drobný bože co ten flek na košili?Hlavně že narval na sebe džíny.👎👎👎

(30. 05. 2018 17:18)

defakto: ... podle těch fotek vidím , že tam byla obvyklá sebranka , která se zúčastnuje skoro každého mejdanu . S radostí konstatuji , že Karel Gott nepřišel , Slováček už dávno není jeho kamarád . Neštítili se pozvat ani Nečase s kriminálnicí , zloději , k.u.r.v.y a komedianti byly vždy zadobře.

(30. 05. 2018 16:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy