Andrej Hryc je obsazovaný do záporných rolí a sám říká, že kladné hrál jen v dabingu a rozhlase. Proč je tomu tak? „Zjevně vypadám jako nějaký rabiát! Ale pokud už se mnou jednou pracovali, pracují se mnou stále. Tak jsem to měl celý život i se ženami. Každý můj citový vztah začínal nějakou nevraživostí. Nechtěla mě a neměla mě ráda. Ale když mě poznala, tak pak byl problém se jí zbavit,“ s pobavením vysvětluje vztahy.

Kdyby se herec teď rozhodoval, kam by vedla jeho životní cesta, hercem by se nestál. „Kdybych si měl znovu vybírat povolání, nikdy bych nebyl herec. Jak máte víc než čtyřicet, všichni na vás kašlou. Stal bych s právníkem. Život mě naučil. Měl jsem v něm tolik právních problémů a stále mám, že už jsem dneska velmi slušný právní koncipient,“ sdělil Hryc.

Jeden z problémů zažíval také s Bolkem Polívkou, který mu jednu dobu nemohl přijít na jméno. Bylo to v době, kdy natáčel seriál Černí baroni, ve kterém ztvárnil Terazkyho. Role byla původně právě pro Bolka Polívku. Ten se změnou nesouhlasil. „Chtěli, aby seriál režíroval Herz (†83), a když s ním podepsali smlouvu, řekli mu: Teď doobsadíme seriál. Terazky je jasný, toho bude hrát Bolek. Herz ale řekl, že ho bude hrát Hryc, a Bolek se naštval. Potom spolu Herz s Bolkem šli na slivovici a Herz mu vysvětlil, že Čech nemůže hrát Slováka, že by si uškodil. Nakonec jsme seriál dotočili ve velké shodě,“ prozradil okolnosti herec. 

Andrej Hryc je trojnásobným dědečkem, má dceru Wandu (40), která je producentka. Hryc měl ještě syna Huga (†22), který tragicky zahynul během autonehody. „Asi se reinkarnoval do mého nejmladšího vnuka, který je jeho kopií. Je stejně milý, zábavný, a hlavně oblíbený u žen, jako byl Hugo,“ sdělil herec.

 

Jeho dcera se kromě produkční práce stala seychelskou honorární konzulkou, práci si rozdělila se svým otcem, který dlouhá léta sám vykonával tuto práci. „Jen jsme si rozdělili jurisdikci. Vysvětlil jsem seychelskému ministrovi, že už jsem starý a může se stát, že umřu. A když umřu, budou mít problémy! Je třeba myslet dopředu. Takže půl Slovenska mám já a půl Wanda,“ svěřil se.

 

Se svou dcerou nemá rozdělenou práci pouze v diplomatických sférách, ale společně točí i filmy. Teď se chystají na další, který by se měl jmenovat „Gorila“. „Na Slovensku byl velký korupční skandál, jehož vyšetřovací spis se nazývá Gorila. Ten unikl a dostal se na internet. To jsou věci, které se týkají nejšpičkovějších slovenských politiků a oligarchů. Podle spisu píšeme film,“ řekl Hryc.

 

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku o přízni žen i smrti syna! 

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií