Smrt milovaného rodinného mazlíčka oplakala celá rodina. „Měla kašel a ten namáhal její nemocné srdíčko,“ přiznala pro Aha! Dáda s tím, že se nedalo nic jiného dělat a pejska musel uspat veterinář. K němu spolu s maminkou přišly i dospělé děti Felix Slováček ml.(34) a Anna Slováčková (22).

Právě Anička teď ale přiznala, že má velké obavy o další spřízněnou duši. „Pes je nejlepší přítel člověka. S touhle kráskou už jsme spolu nějaký ten pátek," napsala na Instagram herečka a zpěvačka k fotce s fenou německého ovčáka Fatty. O tu teď pečuje hlavně Patrasová, jelikož dcera už se z rodinné vily odstěhovala.

Ta se ale teď s pejskem snaží trávit co možná nejvíc času. „Fatynka je od doby, co zemřela Julinka, smutná. Večer, co večer pláče a vždycky, když přijdu na zahradu, hledá se mnou všude Julinku. Chudinka," přiznala smutně představitelka sestřičky Radky v Ordinaci v růžové zahradě 2. Jelikož nechce, aby se zvíře trápilo, rozhodla se mu pomoci.

„Tak jsem si řekla, že ji začnu rozptylovat a tudíž ji tahám víc na procházky - ať si společně vychodíme smutky, stresy a špatný věci z hlavy. Je to báječný. A já hlavně doufám, že to tý mojí čtyřnohý kamarádce pomáhá stejně jako mně," dodala na sociální síti blondýnka, která doufá, že bude Fatty zase v pořádku. Ostatně tu Dáda rodině pořídila poté, co jim v roce 2015 zemřela jiná fenka stejného jména.

VIDEO: Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií