„V dnešní době by téměř každý měl mít svého zpovědníka a psychiatra,“ napsala na Instagramu oblíbená herečka, která mluví z vlastní zkušenosti. Sama se spoléhá na pomoc odborníka. „Ten můj prošel válkou, a tak se neposmívá, nemává rukou, když si mu stýskám, že mě často přepadají myšlenky na hrůzy tohoto světa, že mě ničí,“ svěřila se fanouškům.

S lékařem prý ale řeší i jiné věci a při posledním sezení mluvili hodně o respektu. „Vůči sobě samým, který vnáší klid do duše. Brání našemu egu vztahovat si na sebe, co na nás není myšleno a to, co je, brát s humorem a s lehkostí. Dokázat v sobě vzbudit hravost a zvídavost. Nebát se riskovat jenom proto, že bychom se mohli ztrapnit. Úplně mi mluvil z duše,“ vysvětlovala Holubová.

Ta psychiatra navštěvuje pravidelně několikrát do měsíce už řadu let. Zpočátku jí navíc pomáhal s jejími největšími životními strašáky – depresemi, myšlenkami na sebevraždu a závislostí na alkoholu. „Neznala jsem příčinu svých úzkostných a bolavých stavů. Myslela jsem, že je v nějaké míře mají všichni, že je to možná důsledek pracovní vytíženosti,“ vysvětlovala kdysi pro Lidovky.cz. „Prostě jsem chtěla nebejt,“ přiznala.

Večery po hospodách, odhalování na veřejnosti a ráno okna, tak vypadal její život, než nastoupila do protialkoholní léčebny, kde jí lékaři vysvětlili, že se může z úzkostí vyléčit. To se jí podařilo a dnes už si bez terapie svůj život ani nedokáže představit. 

VIDEO: Eva Holubová se sápala po mikrofonu! Co ji rozlítilo?

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se sápala po mikrofonu! Co ji rozlítilo? Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií