Charlottka zazářila již v lednu na koncertu v Bratislavě, když zazpívala hit Somewhere over the Rainbow (Někde za duhou) od havajského hudebníka Israela Kamakawiwo‘olea (†38). Slavík by byl rád, kdyby se to samé opakovalo i v Praze.

Jenže jeho velké plány s dcerou mu možná nevyjdou. Proč? „V případě lednového bratislavského koncertu si Charlottka přála, aby mohla zazpívat! Zatím si ale myslím, že v Praze vystupovat nebude. Bylo by to hezké, ale já to nechávám čistě na jejím rozhodnutí,“ prozradil v jednom rozhovoru na jaře Gott.

Podle všeho se holčička zatím rozhoduje. „Ona to zvažuje. I ve svém věku si je dobře vědoma, že zpívat v takové areně je velká zodpovědnost,“ prozradil zdroj z okolí zpěvákovy rodiny. Přece jen vyprodaná hala s 18 tisíci diváky, to není legrace.

Zatím však Charlotte na oficiálním seznamu hostů chybí. „Hosty koncertu jsme oznámili v tiskové zprávě,“ uvedla pro Aha! Karlova mluvčí Aneta Stolzová s tím, že v polovině června v O₂ areně zazpívají Ewa Farna (24), Marek Ztracený (33) či Markéta Konvičková (24). Ovšem v případě bratislavského koncertu byla Gottova dcerka překvapením večera. Možná to tak bude i tentokrát.

Obě akce má ostatně pod palcem stejná renomovaná slovenská agentura jménem Silvi Production, která vytváří grafické projekce pro koncertní show a různými náladami propojuje jednotlivé písně a čísla.

VIDEO: Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku!

Video
Video se připravuje ...

Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku! Blesk TV

 

Fotogalerie
45 fotografií