Jakmile dostala Katarína Knechtová nabídku, aby se stala porotkyní nové řady SuperStar, neváhala a ihned ji přijala. To ale ještě zdaleka nevěděla, co všechno bude muset vytrpět. Kdysi spíše rockersky vypadající zpěvačka se změnila v sexy ikonu s velkým výstřihem. Na takové kousky ale nebyla zpěvačka zvyklá, chvíli je oblékala, ale nyní udělala razantní krok. 

„Musím se přiznat, že první castingová kola jsem trochu trpěla, protože v těch outfitech jsem se necítila úplně dobře. Chtěli vypíchnout, že jsem tam jediná žena v porotě, takže jsem měla na sobě outfity, které byly pro mě už přes čáru. Prsa na stole, to ale není můj styl. Naštěstí jsou kolem mě lidé ze štábu, kteří mě podrželi, takže jsem si mohla prosadit svou představu, kterou už brzy uvidíte,“ sdělila před nedávnem Knechtová slovenskému webu Šarm. 

To, že se jí to skutečně podařilo prosadit, prozradil webu Pluska i zdroj ze zákulisí show SuperStar. „Katku do vyzývavých kousků tlačil hlavně český štáb. Oni jí vybírali outfity, ze kterých jí doslova vytékala prsa. Potom si Katka dupla a řekla, že v živých přenosech se bude oblékat už podle sebe. I proto se obklopila týmem slovenských návrhářů. V předešlých živých přenosech už diváci mohli vidět ten rozdíl, který byl obrovský. I samotná Katka se cítila mnohem lépe,“ prozradil zdroj ze SuperStar. 

VIDEO: Katarína Knechtová podpořila soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

 

Fotogalerie
39 fotografií