Dřív, než se Sandra stala vdanou paní, se jí narodila dcera Emily. Přítel Pavel Pospíšil ji sice před rokem v únoru požádal v posteli o roku, ale dřív, než začali přemýšlet o veselce, moderátorka otěhotněla.

A jak to tedy bude se svatbou? Tento rok prý nebude. „Letos jdeme na dvě svatby – kolegyni Monice Leové a jedněm našim známým. Chceme nabrat inspiraci. Líbilo by se mi, kdyby to bylo v uvolněném stylu někde třeba ve stodole nebo na vinici. Nejsem zastánce naškrobených svateb,“ míní moderátorka, která s dcerkou a maminkou nechyběla na tradiční akci S kočárky Prahou.

Dceři Emily je devět měsíců a Parmová ji stále kojí. „A právě i díky tomu jsem hubenější než před otěhotněním. Strašně bych chtěla přibrat, ale nejde to. Emilka je živé dítě a neustále okolo ní běhám nebo ji nosím,“ svěřila se Blesk.cz křehká blondýnka s růžovým přelivem.

Sandra se netají tím, že by starost o malou a práci těžko zvládla bez své maminky. Do Prahy jezdí společně s partnerem, a když Sandra moderuje na Primě, tak máma hlídá. „Druhé dítě bude, ale až za pár let.“

VIDEO: Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií