Víc osobní dárek dostat nemohl. „Grafika suchá jehla a monotyp ze série aktů 2018. Ty máFelix nejraději,“ pochlubila se výtvarnice na sociální síti už zarámovaným dílem, před kterým se nechala vyfotit zezadu ve svůdném krajkovém overalu! „To fotil Felix pod mým aranžmá,“ odhalila Lucie, která je s hudebníkem už čtyři roky.

„Nepředstavitelně chytrá, milá holka, po uši zamilovaná. Jsem z toho úplně hotovej, není zdravý být takto zamilovaný. Vždyť jsem o čtyřicet let starší,“ svěřil Blesku před časem saxofonista. A jedním dechem dodal: „I když na druhé straně pro mě jako pro chlapa to znamená, že se udržuju pořád v dobrý kondici. Jakési mládí mi to přináší. Přijít třeba na golf s krásnou mladou holkou? To je pocit!“ Mladá žena po boku mu zjevně svědčí...

Dary od ženy Dády? Pro domácí pohodu... 

Od manželky Dády Patrasové (62) oslavenec obdržel spíše praktické dary – zahradní houpačku, ratanový zahradní nábytek a navrch svůj oblíbený parfém.

Svůdná jako Průšová

Lucie ví, jak podráždit mužskou fantazii. V podobném krajkovém overalu, v němž pózovala Felixovi, před lety bodovala na přehlídce modelka Kateřina Průšová (34).

Video: Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií