I když nerada o jejich dvouletém poměru mluví, tak ho nepopírá. Leona si Karla vážila nejenom jako člověka, ale i umělce, který jí zásadně pomohl v kariéře.

Každý z nás není nahraditelný a v jeho případě platí stonásob a dost často od lidí slýchám jak nenahraditelný byl jeho kreativní vklad, jak psal věci, které nejen utkví v paměti, ale citově osloví. Karel Svoboda byl člověk, který hudbu miloval, žil pro ni a dělal ji s tou neuvěřitelnou důsledností. A tím svým nadšením dokázal strhnout i ostatní. A vůbec miloval umění, dokonce sbíral i výtvarné umění a věděl, kde se inspirovat. Mnohým z nás dokázal rozšířit obzory,“ vzpomínala na hudebního génia Leona Machálková, která bude jednou z účinkujících na koncertě v karlínském divadle v prosinci.
Zpěvačka se rozhodla letošní prázdniny strávit ve volnějším tempu. „Léto strávím oproti loňskému roku mnohem pohodověji. Základnu rozběhneme na chalupě. Z přírody odcestuji koncertovat nebo do studia, protože mám roztočenou vánoční desku se symfonickým orchestrem. Takže volno budu mít, ale stihnu si i zazpívat,“ prozradila zpěvačka, která bude trávit prázdniny se synem Arturem.
On tam se mnou není sám, protože se rádi obklopujeme společností. Přijíždějí kamarádi, jeho spolužáci s jejich maminkami, které se staly mými kamarádkami, rodina a taky oba máme rádi akci, takže budeme vyrážet často na kola,“ svěřila se Leona, která je stále bez partnera. 

VIDEO: Leona Machálková s chlapem na premiéře! Nový milenec?
Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková s chlapem na premiéře! Nový milenec? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií