Podle rodinných přátel totiž do Divadla Hybernia nezve překvapivě Felix, ale jeho oficiální milenka Lucie Gelemová (35)!

„O koncertu jsem se dočetla až u vás v Blesku,“ přiznala Patrasová. „Dokonce jsem si přečetla, že Felix pozve nás obě,“ dodává, přičemž tou druhou myslí pochopitelně Gelemovou.

Zatím ale doma o její účasti na oslavě nepadlo ani slovo. Dádu to mrzí o to víc, že na narozeninovém koncertě vystoupí jejich děti Anička (22) a Felix ml. (34). „Já nevím, kdo všechno přijde, je to fakt tenkej led letos…“ glosoval to před pár dny junior v televizní Všechnopárty.

Led o to tenčí, že oslavenec podle všeho předal otěže dýchánku milence. „Nechtěl jsem tomu uvěřit, ale opravdu mi nevolalFelix, ale paní Gelemová,“ svěřil Blesku zpěvák, který raději nechtěl být jmenován. „Docela se mě dotklo, že se neozval on, bylo by to vhodnější,“ poznamenal.

Slováček sám se na téma pozvánky pro ženu vyjádřil zatím jen jedinkrát, a to v březnu. „Proč bych měl zvát Dádu někam půl roku dopředu?!“ tvářil se, že se o všem přirozeně včas dozví. Zatím se tak ale nestalo…

Video: Zemřela Patrasové láska a opora! Rodina už nikdy nebude stejná!

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Patrasové láska a opora! Rodina už nikdy nebude stejná! Blesk TV

Fotogalerie
11 fotografií