Zdena Studenková je uznávanou herečkou a několikanásobnou držitelkou ocenění Osobnosti televizní obrazovky. To, že o svém soukromí nemluví, je víc než jasné. Dokonce skrývala i svého bratra, kterého teď našel slovenský Nový čas. 

Bratr se jmenuje Peter Studenka (43), bydlí v nové vilové čtvrti Šenkvíc ve vesnici Pezinka. Peter vzájemné příbuzenství nepopřel. „Ano, jsem její bratr, ale nechci k tomu víc říct. Se Zdenou jsme se rozhodli, že se k tomu v žádném případě nebudeme vyjadřovat,“ sdělil bratr Studenkové. Peter se ale rozhodně špatně nemá, je vystudovaný inženýr, ženatý a má dvě děti. 

Tuto skutečnost potvrdila i sama herečka. „ Nejsem jedináček,“ sdělila ve 13. komnatě. Víc se k tomu ani ona vyjadřovat nechtěla. Skvělý vztah neměla ani se svým otcem Gustavem (†87). Ten byl šest let ve vězení, a jakmile ho propustili, její matka Gertrúda (†83) se s ním rozvedla. Ten následně začal žít nový život s jinou ženou. „Otec se podruhé oženil a mně přibyl nevlastní bratr,“ dodala Studenková, která se netají tím, že se svého otce jednu dobu bála.

Fotogalerie
33 fotografií