„Kdybych viděla, že je Jirka opilý, tak ho k malé nepustím. Zatím se nic takového nestalo," řekla pro web Expres.cz Andrea. Důvodem jejích obav je tak alkohol, který ostatně podle ní rozbil i její vztah s Jiřím. Jelikož se nechtěla dívat, jak se chlastem ničí, raději se rozhodla pro rozchod.

Ostatně bezprostředně poté, co mu to oznámila, strávil Pomeje odpoledne v hospodě, i když on tvrdí, že s alkoholem problém nemá. Posléze se odstěhoval ze společné domácnosti. O dcerku Aničku (4) se ale snaží starat i nadále. „Jirka se s malou může vídat, kdykoliv si usmyslí. Já se snažím, aby to bylo co nejvíc,“ prozradila brunetka.

„Když vidím, že je Jirka v pořádku, nevidím jediný důvod, proč bych je měla kontrolovat. Chodí za malou odpoledne, protože dopoledne je ve školce," doplnila pro Expres dýdžejka, která se musí dost ohánět, aby sebe i dceru uživila. Obráží proto řadu akcí a na sociální síti si nedávno trochu povzdechla, že letos asi nebude moci ani odcestovat k moři, zatímco loni si ještě užívala v Thajsku.

VIDEO: Zničená Andrea Pomeje o rozchodu s Jirkou: Udělal mi to, co Bartošové a Kuklové!

Video
Video se připravuje ...

AUDIO: Zničená Andrea Pomeje o rozchodu s Jirkou: Udělal mi to, co Bartošové a Kuklové! Petr Macek

VIDEO: Pomeje o svém alkoholismu: Piju jako každej normální chlap!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje o svém alkoholismu: Piju jako každej normální chlap! David Kundrát

Fotogalerie
89 fotografií