Když se před deseti lety na hradě Bouzov Bára vdávala za o patnáct let mladšího produkčního Petra Poláka, zářila štěstím a na svého muže pěla ódy. Po dobu jejich manželství byl Polák leckdy dost bujný a Basiková jeho aféry, které prosákly na veřejnost, s oddaností žehlila. Ale po tajném rozvodu svého ex nedokáže nazvat ani jménem.

Nechci se k tomu vůbec nějak vyjadřovat,“ obrnila se zpěvačka mlčením. „Nechci vlastně ani říkat, jestli jsem v soukromí šťastná. Štěstí je věc relativní a každý ho vnímáme jinak,“ utekla rychle od tématu Basiková.

Ta mnohem otevřeněji popsala, jaké má plány na léto. „Chci mít co nejvíce volna, abych se mohla věnovat dětem a abych potom v září mohla zase vletět do toho pracovního kolotoče,“ přiznala Bára. Letní dovolenou už si stihla naplánovat do posledního detailu. „Pojedeme velkou lodí na okružní jízdu ve Středozemním moři jen se synem ve dvou. Obeplujeme hlavně Itálii a Španělsko. Pak také jedeme po Čechách po hradech, zámcích a na chalupu,“ prozradila zpěvačka, která dorazila na křest svého CD Slzy se svými dcerami Annou a Marií.

VIDEO: A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video
Video se připravuje ...

A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií