Poslední rozloučení se známou kartářkou proběhlo v pátek před polednem v obřadní síni v pražských Strašnicích. Rodina truchlila a všichni ke katafalku pokládali květiny se slzami v očích. Ovšem kamarádka zesnulé Boušková nakonec nepřišla.

„Nestihla jsem to! Řešíme doma rekonstrukce a je s tím spousta starostí. Moc mě to mrzí,“ kála se pro Aha! herečka, která se nakonec rozloučila v tichosti. Přitom byla možná poslední celebritou, které Skálová vyvěštila osud z karet.

„Ještě nedávno mi vyložila na moji žádost karty a za to jsem jí nesmírně vděčná, protože měla pravdu,“ posteskla si. Zesnulé proto poslala do nebe alespoň dojemný vzkaz. „Na Janu budu vzpomínat jako na velice veselou, otevřenou ženskou. Byla upřímná a nezkazila žádnou legraci,“ pronesla dojatě Jana.

Srstka překonal bolest

Ze známých osobností byl tak jediným zástupcem na pohřbu Zdeněk Srstka (82), který přišel hned o dvou holích a do schodů k obřadní síně mu musela pomáhat manželka. „Nemám pohyblivou páteř. Stalo se, stalo… Tak co! Přeci se nebudu vyhýbat lidem,“ prozradil herec a kaskadér.

Ten prý nemohl chybět. „Byla to přítelkyně, patřila vlastně i do naší rodiny. Jezdila za námi do Železných hor, kde máme chatičku,“ promluvil o kartářce, která v kartách vyčetla například smrt Ivety Bartošové (†48) či pád newyorských dvojčat v roce 2001.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

 

VIDEO: Zdeněk Srstka na pohřbu české Baby Vangy Skálové (†69): Sotva popadal dech!

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Srstka na pohřbu české Baby Vangy Skálové (†69): Sotva popadal dech! Kateřina Štichová, Jan Jedlička


 

Fotogalerie
18 fotografií