Viki Cabadaj ze Sněženek a machrů se v pražském IKEMu zdárně zotavuje ze šestihodinové operace, při které mu lékaři museli rozříznout srdce. Tak se totiž praktikuje nový chirurgický postup u pacientů se srdeční vadou. Je vhodný především u těch, kteří mají vadu aortální chlopně. Duchoslavovi ojedinělou operaci prováděl tým pod vedením docenta Jiřího Malého.

Herec neměl o defektu svého srdce doposud ani ponětí. Bylo jeho štěstím, že ho minulý týden domnělá chřipka dohnala až do ordinace obvodního lékaře. Ten ho poslal do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, odtud ho převezli do IKEMu a profláklý Cabadaj jel rovnou na operační sál. Dlouhý řez v hrudníku asi s pětatřiceti stehy měl týden zafačovaný, teď už je bez obvazů i bez nejrůznějších hadiček zavedených do těla a do nosu. Rekonvalescence ale potrvá dlouho.

Duchoslava teď čekají rehabilitace, lázně Poděbrady, které se specializují na srdce, a až potom návrat do běžného života. A toho už se nemohou dočkat hercovi synové Antonín (10) a Jan (6). Ti jsou také u filmového Cabadaje na prvním místě. Až potom je práce. A možná se teď Duchoslavovi konečně splní i sen – dotvořit a prosadit dva dokumentární pořady. „Jeden je mi opravdu blízký, protože se jedná o průvodce v horských střediscích nejen u nás, ale i v zahraničí. Druhá věc je vážnější a serióznější. Jedná se o dokumentární seriál o našich letcích v Anglii,“ prozradil.

TOHLE MUSÍTE VĚDĚT O KRÁLOVSKÉ SVATBĚ

ONLINE ŽIVÉ STUDIO MÓDNÍ POLICIE GALERIE

DRSNÁ ZKOUŠKA OBŘADU: William zuřil, snoubenci plakali

ŘEČ TĚLA: TOHLE MEGHAN PORADILA KATE! UŽ SI KRYJE BŘÍŠKO

Co čeká Meghan po svatbě? 8 VĚCÍ, KTERÉ NYNÍ UŽ NESMÍ

NA TYTO FOTKY A VIDEO by Meghan asi nejradši zapomněla. ORÁLNÍ SEX  v autě a rajcovní SVÁDĚNÍ MEZI GRILOVANÝM MASEM

DETAILY Z MEJDANU * OFICIÁLNÍ FOTKY  * KATE VS. MEGHAN

 

VIDEO: Viki Cabadaj má jasno: Synové herci nikdy nebudou!

Video
Video se připravuje ...

Viki Cabadaj má jasno: Synové herci nikdy nebudou! Markéta Reinischová, Petr Soukup, Jaroslav Bouda

Fotogalerie
19 fotografií