„Mám bolavé rameno,“ přiznal pro Aha! herec, který má potíže se šlachami ramenních svalů. „Doktoři mi řekli, že mám pochroumanou manžetu rotátorů,“ říká Ladislav, který bolesti zatím řeší pomocí tejpů (pevné tejpovací pásky slouží k upevnění kloubů a jedná se v podstatě o ortézy šité na míru), které si nechal nalepit od fyzioterapeuta.

„Bolesti mě sice úplně nezbaví, ale aspoň mě včas upozorní, že nesmím levé rameno namáhat,“ objasnil. V představení Až navěky má ale dlouhé scény odehrávající se v posteli. Stačí, aby tam ramenem jen zavadil, a už v duchu úpí bolestí.

Zatím se hra jen zkouší, což je pro Freje snad ještě náročnější. Navíc premiéra milostného thrilleru ho v pardubickém divadle čeká už v neděli. Teprve pak si může dovolit trochu zaslouženého volna. „Už jsem domluvený, že příští týden hned zkraje zajdu do krčské nemocnice na rehabilitace. Ty mi vždycky pomohou,“ doufá herec a dabér, který se zatím vyhýbá operaci jako kříži.

Měl by být ale opatrný. Manžetou rotátorů se totiž označuje společný úpon šlach drobných svalů na lopatce, které umožňují zvednutí paže. Tato struktura může být poškozena přetěžováním, nepřiměřeným pohybem či pádem na nataženou ruku.

 

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

 

VIDEO: Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém? Blesk TV

 

 

Fotogalerie
37 fotografií