„Babička onemocněla loni, pak podstoupila těžkou chirurgickou operaci a věřila v uzdravení. Tolik chtěla žít,“ prozradil pro Aha! vnuk Skálové Petr, podle kterého babička během světlejších momentů v boji se zákeřnou rakovinou stále vykládala karty.

„Ještě nedávno mi vyložila na moji žádost karty a za to jsem jí nesmírně vděčná, protože měla pravdu,“ potvrdila i herečka Jana Boušková (64), i když nechtěla specifikovat, jaké proroctví od žákyně legendární Heleny Růžičkové (†67) slyšela.

„Jana i během nemoci plánovala založení vlastní televize, ve které by vystupovaly pouze kartářky! Často mi kvůli tomu volala. Je mi líto, že svůj plán nedotáhla dokonce,“ odtajnil dokonce poslední plány Skálové její blízký přítel, zpěvák Martin France (54).

Všichni včetně rodiny i samotné kartářky věřili, že se jí nakonec podaří rakovinu porazit. Bohužel se tak nestalo. „Zemřela v nemocnici! Její stav se natolik zhoršil, že už jí lékaři nedokázali pomoci,“ doplnil vnuk. Ten také informoval, na kdy je naplánován pohřeb. „Poslední rozloučení s babičkou proběhne tento pátek od 12 hodin v pražském krematorium ve Strašnicích,“ uvedl.

VIDEO: Na předpovědi věří také zpěvačka Míša Nosková. Co jí řekla kartářka?

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková: Kartářka mi předpověděla budoucnost a trefila se! Roman Káčer

 

Fotogalerie
18 fotografií