I přesto, že si má Mikolas prý z čeho vybírat, ta pravá ještě nepřišla. „Doufám, že nebudu pořád sám a že se třeba na nějakém plese ukážu s ženou, to by bylo super. Díky Eurovizi budu mít z čeho vybírat, ale jde hlavně o to najít člověka, který se zajímá o toho člověka a ne o úspěch. Takže to bude trošku hledání,“ říká mladý zpěvák. 

Už teď mu chodí vzkazy od fanynek, mezi kterými jsou i ty s nabídkou na sex. „Sem tam přijde nějaká nabídka, tak se tomu smějeme, ale odhalené fotky? Tak to se mi ještě nestalo,“ říká,

Se svým umístěním v soutěži je sice spokojený, ale věřil si ještě více. „Je to samozřejmě historický pocit, ale doufal jsem ještě v trochu vyšší pozici. Ale přes to zranění je to skvělý úspěch a tohle je pro mě super začátek,“ prozradil Blesku Mikolas.

Během nacvičování na finále si zranil záda a v jednu chvíli to vypadlo, že nevystoupí. „Co pomohlo, tak byla ampule do žíly s prášky proti bolesti. Fyzioterapeut byl se mnou od rána do večera a díky téhle péči jsem byl schopný udělat to, co jsem udělal. V neděli jsem vysadil prášky proti bolesti.  Trochu to cítím, ale je to mnohem lepší,“ dodal Mikolas. 

VIDEO: Mikolas Josef promluvil o zranění, kvůli kterému málem nevystoupil na Eurovizi! 

Fotogalerie
33 fotografií