S moderátorkou Prásku žil Kokta skoro deset let, z toho sedm let byli manželé. Svatbu oslavili v červenci 2006 v zahraničí a v prosinci 2007 se jim pak narodil syn Kristián (10). Po provalené Josefově nevěře ale v roce 2013 přišel rozvod. Ještě nějakou dobu poté o sobě bývalí manželé údajně alespoň trochu věděli. Teď je mezi nimi ovšem hradba mlčení.

„S Gábinou už nejsem tři roky v kontaktu. Ani telefonicky, ani si nepíšeme. Nepřejeme si k narozeninám, prostě nic,“ přiznal pro Extra.cz Kokta s tím, že rozepře mezi nimi začala kvůli penězům. „To, že se nebudeme kontaktovat, vyplynulo ze situace. Když jsem na tom byl opravdu špatně, měl jsem dluhy, tak jsem ji požádal o menší výpomoc, ale poslala mě do pr*ele,“ vysvětlil.

Přitom v době, kdy byli svoji, byl na tom Josef víc než dobře a Partyšovou tak finančně podporoval a pomáhal jí s kariérou zpěvačky. Nešetřil na ní prý ani při rozvodovém vyrovnání, kdy měla dostat 30 milionů korun. „To je život. Kdybych teď měl desetinu toho, co se utratilo za deset let, kdy jsme byli spolu, tak si můžu vyskakovat,“ posteskl si podnikatel, jehož karta se obrátila. Dluží teď všude, kam se podívá.

Bývalé choti ovšem nic nevyčítá. „Ale ničeho nelituju. Měl jsem ji rád, tak jsem jí pomáhal jako své ženě. Stejně jsem se choval ke všem svým ženám. Že mi nechce pomoci, s tím nic nenadělám, musím makat a vyřešit své problémy sám,“ nechal se pro Extra.cz slyšet jeden z účastníků reality show Štiky.

Toho mrzí spíš fakt, že nemůže vídat svého syna. Gábina se totiž po rozvodu rozhodla, že Kristiána vychová sama a názor od té doby nezměnila. Chlapce tak otec neviděl už zhruba pět let. „Žije jiný život, já jí do něj nebudu zasahovat,“ dodal sklesle na adresu exmanželky.

VIDEO: Gábina Partyšová na tom prý po rozvodu nebyla dobře. Přiznala závislost na lécích a pomoc psycholožky!

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová: Závislost na lécích a pomoc psycholožky! Markéta Reinischová

ČTVRTFINÁLE MS V HOKEJI 2018 ONLINE >>>

Fotogalerie
32 fotografií