„Můj muž mě různě fyzicky napadal, je to minulost. Nebyl mi věrnej. Nadávky tam byly. Já jsem ztloustla po čtvrtém porodu strašným způsobem a on mi řekl, že jsem tlustá a že se mnou nebude spát," promluvila Monika ve studiu Blesku o problémech ve svém manželství. 

Michal Štika (48) jí pak měl dokonce říct, aby si našla jiného partnera. To také nakonec udělala. V srpnu dvojice oznámila rozchod a Štiková se přestěhovala k zajíčkovi Davidovi. V listopadu se ale rozešla i s ním a nedávno se nechala slyšet, že chodí s dalším mladíkem a dokonce hokejistou.

Ovšem na Prvního máje se blondýnka pod rozkvetlou třešní nelíbala s ním, ale se svým mužem. Vrátili se snad k sobě? „Nejsme spolu. My máme nějaké datum, kde si řekneme, jak to bude dál. Ale jsme spolu každej den v kontaktu. Já dělám všechno pro to, abychom byli spolu. A myslím, že on taky," tvrdila v živém vysílání Blesku Monika ohledně jejich vztahu.

VIDEO: Moncly, rány a obří jizva! Štiková je prý obětí domácího násilí

Video
Video se připravuje ...

Moncly, rány a obří jizva! Štiková je prý obětí domácího násilí David Turek

Dcera Ornella (25), která seděla vedle ní, jen nechápavě vrtěla hlavou. Prozradila, že její tatínek už si také našel novou partnerku a je s ní šťastný. Sám Štika pak novou lásku potvrdil.

„S někým se teď stýkám a užívám si, že je to bez řvaní a hádek,“ prozradil pro web Extra.cz a slova své manželky o možné druhé šanci jasně zamítl. „Opravdu se mezi námi nic nezměnilo. Už bych nechtěl zpátky. Nezlepší se to," dodal někdejší podnikatel, který se nyní živí jako taxikář. 

Zdá se, že po 26 letech je jejich manželství, které bylo mnohdy velmi bouřlivé, definitivně u konce. Manželé se podle dcery mnohokrát vzájemně fyzicky napadli.  „Oni se prali jako koně už tolikrát," přiznala bez zájmu Koktová pro Blesk.

VIDEO: HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

 

 

Fotogalerie
48 fotografií