Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková má postavu jako lusk, její dráha modelky se vyvíjí a s tím přichází i zdravotní komplikace, kvůli kterým musela tahle blondýnka dokonce přestat závodně tancovat. „Na poslední soutěži jsem musela podstoupit operaci palce, který jsem měla hodně nateklý a také jsem začala mít problémy se zády. Správně nesmím nosit podpatky, ale dá se to vydržet, a když už to hodně bolí, tak si vezmu ibalgin,“ usmála se šibalsky Kristýna. 

Její bolístku jí pravidelně fouká nová láska, se kterou už je půl roku. „Je to dobré. Jediný problém byl, že je z Německa a tak se za mnou přestěhoval do Česka,“ řekla modelka. Problém s němčinou ale nemá, její nový přítel umí česky. „Mluvíme spolu česky. Jeho tatínek je Čech a seznámili jsme se zrovna v době, kdy přijel za tátou a přes kamarády jsme se poznali,“ dodala.  

Ještě na začátku září byla zamilovaná do Jana Skály, ke kterému se vrátila po čtyřměsíční pauze. „Všechny ty chyby, které jsme ve vztahu měli, už tam nejsou a funguje to. Rozchod byl nakonec dobrá věc. Doufám, že vydrží období, kdy se k sobě chováme hezky,“ sdělila. 

VIDEO: Sexy Kristýna Kubíčková žije natrvalo v Ostravě a našla si Němce!

Video
Video se připravuje ...

Sexy Kristýna Kubíčková: Žiji natrvalo v Ostravě a našla jsem si Němce! Thomas Kruchina, Lukáš Červený


Fotogalerie
29 fotografií