„Přišli jsme o Elinku, museli jsme ji nechat utratit a za ní šel i Toníček. Byl to až horor, lidi mi říkali, že chtěli asi odejít spolu,“ vzpomínala v TopStaru Anna na hrozné momenty. Není divu, že dalšího chlupáče domů nechtěla.

Místo toho plánovala dovolenou v Toskánsku. Jenže pak se všechno ve vteřině změnilo. „Najednou přišla fotka ze Španělska od kamarádky, od které jsem měla Elinku. Ona si nechala štěně ze svého vrhu a jestli ho nechci. Já jsem si říkala: Jéžiš, teď ne. Navíc jsem chtěla holčičku a tohle byl kluk.  Ale uviděla jsem tu fotku a krátké video a začala jsem brečet. On totiž vypadá úplně jako Elina, jako její klon!

„Úplně jsem se rozbrečela, že nechci do Toskánska, já chci pejska,“ vyprávěla brunetka, které teď dělá radost tříměsíční štěně plemene cane corso, které dostalo jméno Gaston of Bajer na počest lachtana, kterého v roce 2002 odnesla z pražské zoo povodeň. „Vypadá jako lachtan, tak jsem mu na vzpomínku na Gastona dala tohle jméno. Byl to bojovník, srdcař, tak doufám, že můj nový pes bude taky srdcař,“ doufá zpěvačka.

Ta si nového psího miláčka vzala domů už před dvěma týdny a už s ním zažívá nejrůznější trampoty. „Je přidrzlej, vyštěkává, to mi žádný pes nikdy nedělal, to se mi nelíbí a kárám ho. Je ale malej, ale chtěla bych ho vychovat, aby měl nějaký návyky,“ dodala pro Topstar Anna K., která Gastona v jednom kuse pusinkovala a hladila.

VIDEO:  Anna K. o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže!

Video
Video se připravuje ...

Anna K o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
41 fotografií