Ze Stelly vyrostla krásná slečna, podobné s mámou Aňou Geislerovou si ale příliš nejsou. Rysy v obličeji dcerka zdědila spíš po tátovi Zdeňku Janáčkovi, se kterým má herečka ještě syna Bruna. Nejmladšího syna Maxe pak herečka počala v době odloučení od svého muže.

Stella doprovodila Geislerovou na tiskovou konferenci k Zlín Festival 2018, v jehož porotě se Aňa stala předsedkyní. Takovou roli dostala ve svém životě poprvé.

Jsem soutěživé děvče, a tak se na tu roli moc těším. Bude to můj porotcovský debut a když jsem tuhle nabídku dostala, vzbudilo to ve mně pýchu a současně i velkou zodpovědnost. Do Zlína na festival jezdíme s rodinou pravidelně a nebude tomu jinak ani tentokrát, jenže už nebudu jen jako účastník, ale představím se v nové roli,“ svěřila se Anna s tím, že se na filmy i celou akci těší.

A prostředí filmu si zamilovala i Stella. „Já se také, stejně jako vždycky, na festival těším. Mám ráda pohádky, napínavé příběhy a trochu i horory a jsem zvědavá, jaké filmy uvidím letos,“ prozradila Stella. Na letošním festivalu se představí na 300 snímků z 55 zemí světa.

 VIDEO: Aňa Geislerová: Kdybych měla volnou ruku, hromadila bych šperky!

Video
Video se připravuje ...

Aňa Geislerová: Kdybych měla volnou ruku, hromadila bych šperky! redakce Blesk TV

 

Fotogalerie
26 fotografií