Za sebou už má 160 zákroků, z toho 60 invazivních, tedy chirurgických, a 100 neinvazivních. „Přijel jsem do Prahy na pár dní. Podstoupím zde neinvazivní omlazení pleti. Mám velmi špatnou pleť, proto musím nosit tolik make-upu,“ přiznal Blesku živý Ken jen chvíli před tím, než se svěřil do péče odborníků na klinika estetické a plastické chirurgie na pražském Chodově.

Po bezbolestné aplikaci má v plánu projít si centrum naší metropole, kterou si zamiloval. I když jeho vycházky městem jsou mnohdy náročné. „Trvalo mi tři hodiny, než jsem přešel Karlův most. Lidé na ulici mě poznávají, chtějí se se mnou vyfotit,“ poznamenal výrazně hlubokým hlasem plastikami znetvořený muž.

I když má za sebou celkem 60 plastických operací v celkové narkóze, cítí se prý velmi dobře. „Je mi skvěle, nemám žádné zdravotní problémy, jen ta pleť mě trápí,“ dodal s tím, že jeho rodiče ho v jeho zálibě podporují a jsou velmi tolerantní. V Praze se zdrží už jen čtyři dny, poté odlétá do Itálie, kde bude hostem reality show Big Brother.

Jak operace probíhala a jak Alves vypadal krátce po zákroku, si prohlédněte v galerii článku.

 

Fotogalerie
58 fotografií