Zesnulý Snížek byl bratrem Jirkovy první manželky, televizní hlasatelky Jany Fořtové (71). Herec se sice po rozvodu s ní oženil ještě třikrát, ovšem na první choť nikdy nezapomněl. „Byli jsme moc mladí. Tehdy jí bylo sotva osmnáct,“ vysvětloval Krampol svůj první rozvod s Fořtovou, s níž zplodil syna, tenisového trenéra Tomáše Fořta (52).

Ivana, o 14 let staršího bratra své bývalé manželky, měl ale vždy rád. Snížek se původně ve Zlíně vyučil pletařem, později ale působil v Pleasu v Havlíčkově Brodě. Vzhledem k tomu, že se v roce 1968 postavil proti vstupu vojsk Varšavské smlouvy do Československa, měl v 70. letech problémy s režimem.

Teprve po roce 1989 se situace obrátila. „Ivan uměl jazyky a byl šikovný, tak za ním po revoluci přišli, aby dělal ředitele. Byl oblíbený. Dočkal se satisfakce, cestoval pak po celém světě, své práci rozuměl,“ vyprávěl herec a český dabér Belmonda. Nyní ale jeho švagra skolil zápal plic. Jeho sestra Jana přitom nemohla dorazit na jeho pohřeb, jelikož žije už 30 let v Austrálii.

Po rozvodu s Fořtovou se Krampol oženil ještě třikrát. S druhou ženou, která je právnička, má syna Jiřího. Díky třetí manželce, bývalé manekýnce Martě (70), zase vyženil syna Martina. Čtvrté manželství s někdejší učitelkou z mateřské školky Hankou (55) je bezdětné. Navíc Hana má pouze sestru, a tak Jiří dalšího švagra nemá.

VIDEO: Trápení už si Krampol užil dost také kvůli manželce Hance, která skončila po kombinaci léků a alkoholu na psychiatrii! Jak herec promluvil krátce po jejím kolapsu?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince? Blesk TV

Fotogalerie
33 fotografií