Modelka Tereza Maxová s manželem, který je developer, slavnostně otevřeli luxusní resort Six Senses Kaplankaya, který se může pyšnit soukromou pláží, wellness centrem, saunou, fitness centrem. Odborný personál vám ve fitku může poskytnout i docílení ideální váhy, nechybí lekce jógy, odbourání stresu, omlazovací procedury. Pokud se rozhodnete, že právě toto místo je ideální pro váš svatební obřad, ani to není v tomto resortu problémem.  

Pokud byste se rozhodli, že právě na tomto místě strávíte dovolenou a podíváte se do resortu, který vlastní Maxová s manželem, jen málokterý smrtelník by se tam vydal. Cena pokoje na jeden týden pro dvě osoby, v hlavní sezóně, se snídaní a výhledem na moře, by vás vyšla na 99 381 Kč. V ceně pokoje jsou samozřejmě přezůvky i zvuková izolace. Pokud by se ale tříčlenná rodina vydala do Kaplankaye, v tom případě resort nabízí nízkou cenu, ale bez možnosti vrácení peněz. A to už byste si připlatili „pouhých“ 18 tisíc navíc, a to už se vyplatí, ne? 

VIDEO: Tereza Maxová miluje, když si sedne doma k televizi a dá si bublaninu!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová: Nejvíc miluju sednout si k televizi a dát si kafe a bublaninu Adam Balažovič

  

Komplex se nachází v městečku Milas v Turecku v oblasti Egejského moře, 84 km od města Bodrum. Letiště Milas-Bodrum je vzdálené 48 km a k dispozici je doprava autem i soukromou jachtou. Pro velké gurmány hotel nabízí i dopravu na letiště vrtulníkem.

Fotogalerie
34 fotografií